Rapport och bilder från julmiddagen 2015

Rapport och bilder från julmiddagen 2015

Vi blev allt som allt 41 personer till Julmiddagen den 12/12 2015. Att träffas ett par timmar innan själva julmiddagen och prata med varandra kring hur vi ser på vårt gemensamma bilintresse blev mycket lyckat. Lättsam samvaro med något att dricka, mycket skratt och igenkännande, helt enkelt en bra uppstart på en gemensam julmiddag!

Kl 19 hade vi alla promenerat till, och samlats på restaurang Mooncake på Kungsholmen. Där tog restaurangägaren Edmund med personal hand om oss på ett sätt som bara de kan. Förutom deras absoluta närvaro hela tiden, serverar de underbart god Asiatisk mat. Alltså ingen sill eller skicka på detta julbord. Det uppskattades och menyn var enormt väl tilltagen.

Vi hann med att umgås i dryga 6 timmar innan vi bröt upp från Mooncake runt 23:30. Fast en del av oss fick inte nog utan valde att fortsätta och gick tillbaka till Garaget där vi börjat kvällen, vi höll på till långt in på småtimmarna.

Kul att så många kom, och med tanke på alla tackmail ser vi i Styrelsen fram emot Julmiddagen 2016.

Meta Carlsten & Jan Fidjeland