Om klubben

Välkommen att fördjupa dig i Maserati. Vi vill att du skall vara stolt och glädjas åt att vara en Maserativän. Svenska Maseratiklubben är till för dig och entusiaster med intresse för Maserati dess bilhistoria, tekniska och kulturella utveckling och betydelse för allmän utveckling av sportbilars teknik, körglädje, komfort, skönhet och inte minst image. Du behöver inte äga en Maserati för att bli medlem. Det räcker med ett öppet intresse för motor i vid bemärkelse och att du vill veta mer och bistå med din kompetens när vi försöker sprida mer kunskap om och vårda varumärket Maserati.
Klubben som är en ideell sammansluttning bildades för 18 år sedan och har ca 210 medlemmar utspridda över hela landet. Totalt bedömer vi att det finns ca 600 Maserati i Sverige. Så det finns potential att växa och bli inte bara större utan vara ett mervärde för flera.

Med denna hemsida hoppas vi kunna få en bättre kommunikation med såväl medlemmar som andra entusiaster som vill veta mer om Maserati och klubbens verksamhet. Som medlem får du dessutom vår Maseratibulletin som vi ger ut 2-3 gånger per år. Där finner du mer råd och tips samt får veta än mer om Maseratis historia , teknikutveckling samt våra sammankomster/träffar.
Ett annat mervärde för dig som medlem är förmånliga försäkringar i första hand för dina klenoder och uppvisningsbilar. Vi har avtal med MHRF/Folksam och if…

Våra träffar, bankörningar och studieresor är nog det bästa vi kan erbjuda. Där finns i regel allt- Intressanta och unika bilmodeller.- Härliga människor med gedigna och udda kunskaper om Maserati och andra märken.-Underhållning i form av professionella föredrag och lättsamma kunskapslekar och inte minst god mat ofta italienskt. -Allt i ett syfte att lära mer och ha kul tillsammans med Maserati och vara stolta entusiaster.

Vill du veta mer ta kontakt med någon i styrelsen.

2 kommentarer på “Om klubben

 1. hei
  jeg har en maserati qp evo 2,8 2000 mod
  check engine lampen lyser etter en stund og bilen går dårligere
  kan du anbefale en verkstad som kan hjelpe meg med dette i
  sverige

  mvh
  kjell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.