Bli medlem

Bli medlem i Svenska Maseratiklubben

Som medlem får du

  • Maseratibulletinen som vi ger ut med 2 nummer per år. Där finner du råd och tips samt får veta mer om Maseratis historia genom 100 år. Teknikutveckling samt program- och rapporter från våra sammankomster, träffar och event. Är Du nyfiken på gamla nummer av Bulletinen, så finns de att läsa här på hemsidan!
  • Förmånliga försäkringar i första hand för dina klenoder och uppvisningsbilar. Vi har avtal med MHRF/Folksam och if… och alla detaljer kring villkor och hur du går till väga finns på försäkringssidan.
  • Flera olika medlemsförmåner, bl a rabatt på service och delar hos Sveriges ledande Maserativerkstäder. Missa inte sidan om våra medlemsförmåner!
  • Ett vår- och ett höstrally, samt övriga träffar och samarbeten med Autoropa och andra arrangörer med olika träffar, bankörningar och studieresor. Läs mer om vad vi gör i klubben här.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 600:- per år och sätts in på klubbens Bankgiro 433-3753 tillsammans med kompletta adressuppgifter. Avgift betald efter 1/10 gäller påföljande kalenderår. Gäller endast nytillkomna medlemmar.

För internationella medlemmar utan svenskt bankkonto, använd fölande uppgifter för att betala in medlemsavgiften:
Kontohavare: Svenska Maseratiklubben
BIC/IBAN: HANDSESS / SE33 6000 0000 0005 6353 5512
Bankens adress:
Vällingby Torg 23
16265 Vällingby

Förutom inbetalningen vill vi gärna att du kontaktar medlemsansvarig och meddelar att medlemsavgiften är inbetald och även anger namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Skicka ett e-postmeddelande till medlemsansvarig genom att använda formuläret nedan.

Personuppgifter

När du blir medlem i föreningen, vill vi göra dig uppmärksam på att det innebär att föreningen behandlar vissa personuppgifter om dig. Läs mer om hur föreningen hanterar personuppgifter här.

Kontaktformulär

* markerar obligatoriskt fält