Bli medlem

Bli medlem i Svenska Maseratiklubben

Som medlem får du

  • Maseratibulletinen som vi ger ut med 2 nummer per år. Där finner du råd och tips samt får veta mer om Maseratis historia genom 100 år. Teknikutveckling samt program- och rapporter från våra sammankomster, träffar och event. Är Du nyfiken på gamla nummer av Bulletinen, så finns de att läsa här på hemsidan!
  • Förmånliga försäkringar i första hand för dina klenoder och uppvisningsbilar. Vi har avtal med MHRF/Folksam och if… och alla detaljer kring villkor och hur du går till väga finns på försäkringssidan.
  • Flera olika medlemsförmåner, bl a rabatt på service och delar hos Sveriges ledande Maserativerkstäder. Missa inte sidan om våra medlemsförmåner!
  • Ett vår- och ett höstrally, samt övriga träffar och samarbeten med Autoropa och andra arangörer med olika träffar, bankörningar och studieresor. Läs mer om vad vi gör i klubben här.

Medlemsavgiften är 500:- per år och sätts in på klubbens Bankgiro 433-3753 tillsammans med kompletta adressuppgifter. Avgift betald efter 1/10 gäller påföljande kalenderår. Gäller endast nytillkomna medlemmar.

Förutom inbetalningen vill vi gärna att du kontaktar medlemsansvarig Bengt Jödahl och meddelar att medlemsavgiften är inbetald och även anger namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Skicka ett e-postmeddelande till honom genom att använda formuläret nedan.

När du blir medlem i föreningen, vill vi göra dig uppmärksam på att det innebär att föreningen behandlar vissa personuppgifter om dig. Läs mer om hur föreningen hanterar personuppgifter här.

* markerar obligatoriskt fält