Medlemskap i Svenska Maseratiklubben – en lönsam affär!

O

Som medlem i Svenska Maseratiklubben har du bland annat möjlighet att delta i träffar tillsamms med några av Sveriges trevligaste (?) bilentusiaster och du får hem vår klubbtidning, Bulletinen. Som om inte detta vore nog är dessutom ett antal mycket förmånliga rabatter relaterade till Maseratiägande (bilförsäkring och servicearbeten) knutna till medlemskapet. Dessa förmåner gör att medlemsavgiften, 500kr, snabbt är intjänad.

Som klubbmedlem har du möjlighet att teckna mycket förmånliga entisuastförsäkringar för din bil (årspremie kring 1000-2000kr för helförsäkring). Klubben har i nuläget samarbetsavtal med två partners, dels MHRF/Folksam och dels IF. Läs mer om detta här. Observera att detta erbjudande även omfattar nyare bilar, det enda kravet är att modellen inte är i produktion för närvarande, varför samtliga modeller utom Gran Turismo, Gran Cabrio och Quattroporte V omfattas.

Som medlem åtnjuter du vidare tio procents rabatt på servicearbeten hos två av landets främsta specialister på både moderna och äldre Maseratibilar, Autoropa, med verkstäder i Stockholm och Malmö samt AMK Alfa Motor- och Karossverkstad, med verkstad utanför Stockholm i Saltsjö-Boo.

Som Maseratiägare är det därför inget att tveka på, vare sig du vill delta i den trevliga gemenskap vi har i klubben, eller önskar ta del av de förmånliga rabatterna – ett medlemskap lönar sig alltid!

Här blir du medlem.