Italienresa hösten 2011

Padova_Maserati

I höst anordnar klubben, genom Erik Barkman, en resa till Italien i samband med motormässan för klassiska fordon i Padova, Auto Moto D’Epoca ( http://www.autoemotodepoca.com ). Resan är planerad till 26-30 oktober.

 

Det preliminära upplägget är enligt följande:

Kulturbesök inklusive sakkunnig guidning, i Bologna samt trakterna utanför Rimin och San-Marino och eventuellt även Modena.

Besök på Auto MOto D’Epoca, Padova (en till två dagar, efter individuellt önskemål), eventuellt även andra kulturbesök i staden.

 

Upplägget för resan är att var och en själv ombesörjer resan dit, hotell samt lokala transporter, men att mötespunkter och tider för de olika aktiviteterna bestäms. Mot bakgrund av detta upplägg är det således fritt för var och en att välja i vilken utsträckning man vill delta i de olika aktiviteterna och hur länge man önskar stanna.

Det vi i nuläget önskar är intresseanmälan med angivande av intresseinriktning –typ mässbesök alla dagar i Padova alternativt i kombination med kultur eller rent av ingen mässdag utan bara kultur.

Anmäl gärna ditt intresse och vilken inriktning du önskar till Erik Barkman, senast den 31 augusti. Därefter spikar vi ett mer exakt program.