Höstens aktiviteter 2011

Sommaren börjar nalka mot sitt slut, men än är inte Maseratisässongen över!

Först ut (20/8) är Autoropas Ferrari & Maserati Racing Day på Knutstorp, där alla får tillfälle att se förstklassig racing och även köra sin egen bil på den knixiga banan.

Lördagen den 10/9 anordnar vi inte bara ett utan två höstrallyn, ett i Mälarregionen, (sista dag för anmälan för detta är den 25 augusti, mer information, finns här) och ett i Småland.

Den 10 september är det dags för det traditionella höstrallyt i Mälarregionen, även i år tillsammans med Ferrariklubben.

Samma dag kör vi i år även ett höstrally i Småland, närmare bestämt till Bilmuseet och karosseriverkstaden Motor IMA i Rydaholm! Mycket italiensk fägring på 4 hjul utlovas!

Senare i september, den 22-25 närmare bestämt, är det International Maserati Meeting i Österrike. Ett enastående tillfälle att låta bilen sträcka ut på fantastiska alpvägar!

26-30 oktober är det åter dags för en Italienresa, den här gången med besök på Padova Auto Moto d’Epoca. Kontakta ordförande Per Bjerner för mer information.

Nu närmar vi oss vintern och då är det som vanligt dags för julmiddag med italienskt tema! Precis som förra året blir det i år två julmiddagar; en i Stockholm och en i Malmö.

Måndagen den 5 december träffas vi på en italiensk restaurang i Malmö och pratar om våra bilar och allt annat relevant.

Julmiddagen i Stockholm brukar vara i mitten av december, mer information kommer här när det närmar sig.

 

Väl mött och kör så det ryker! 🙂