Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Höstrally

3 september, 2016 - 4 september, 2016

Maseratiklubben bjuder också in Ferrari– och Aston Martin-klubbarna.

ClubLogo_Transparent_bg_607x607Ferrari-Club-Svezia_iconAstonMartinClubSweden-logo-white

Så är då Höstrallyts 2016 deltagare inbokade. Vi blir 30 personer och 17 bilar. Blandat från Maserati, Ferrari och Aston Martin. Ni som kommer med hälsas varmt välkomna! Bilder från rallyt kommer att läggas upp på vår hemsida veckorna 36 och 37.

Vi ska ta oss upp till Söderfors Herrgård  som ligger i gränslandet mellan Uppland och Gästrikland med Dalälven strömmande förbi. Vi räknar med att var där lagom till Tebuffén kl 15. Söderfors har fyrtiosex personligt inredda rum och vi har reserverat 25 dubbelrum och 5 enkelrum.

I paketet ingår: Enkel- eller dubbelrum, tebuffé, välkomstdrink, trerätters middag, frukostbuffé samt fri tillgång till gym och relaxavdelning. Pris per person för hotellvistelsen: 1610 kr vilket betalas av var och en på plats. All dricka ligger utanför paketpriset. Vi kommer att få ha våra bilar uppställda i direkt anslutning till Herrgården, vilket är trevligt då vi enkelt kan gå runt och gotta oss åt våra klenoder.

Vi träffas mellan kl 8.30–9.00 för gemensam avfärd från Stockholm till Uppsala och Linnégården. Träffpunkt är gamla Statoilmacken, OBS namnbytt till CIRCLE K. Adressen är Roslagsvägen – Fiskartorpsvägen mitt emot Stockholms Universitet vid Roslagsvägen.

Vi ska besöka Carl von Linnés Hammarby för en visning mellan 10-11 av hus och trädgårdar. Dit kommer vi att anlända innan det öppnar för allmänheten så vi kan lätt parkera våra bilar. Linnégården ska försöka att ordna så att det blir inhägnat. Både inträde och guidning kostar. Ni betalar inträdet själva; 60:-/per. OBS! Vi ber er att ha med kontanter som Meta och Jan samlar in för att betala inträdet. Maseratiklubben bjuder på den guidade visningen.

När vi har sett Linnés Hammarby går vi till Triller Mat & Bröd. Klockan är då ca 11.30 och bilarna kan så kvar. Där kommer vi att äta en lättare lunch och det finns 3 alternativ:

  1. Ostsmörgås och kaffe 70: -/person
  2. Kycklingwrap och mineralvatten 100: -/person
  3. Vegetarisk Wrap och mineralvatten 100: -/person

För att underlätta både för oss och Triller önskar Meta och Jan att ni i samband med er anmälan talar om vilket alternativ ni väljer.

Vi tittar just nu på ytterligare en upplevelse innan vi kommer fram till Söderfors, så vi återkommer under juni-juli kring detta. Eller så åker vi direkt från Linnégården till Söderfors Herrgård, vi ska ju hinna umgås där också och prata om våra bilar och sommarens upplevelser.

Senaste anmälningsdag var den 22 augusti. Skulle ni komma på att ni ändrat er och vill delta på höstrallyt så tveka inte att ringa oss, Söderfors Herrgård är mycket flexibla.
Ni anmäler er genom att kontakta Meta Carlsten eller Jan Fidjeland på följande mailadresser: meta.carlsten@maseraticlub.se respektive jan.fidjeland@maseraticlub.se

Under tiden fram till den 3-4 september önskar vi alla härlig bilåkning. Det finns ju minst sagt en del att välja på vad gäller olika event. Har ni inget för er söndagen den 28/8 rekommenderar vi varmt att ni deltar på Barncancerfondens event i Rosersberg mellan kl. 10-14. En upplevelse som inte går någon förbi.

// Meta Carlsten och Jan Fidjeland

Detaljer

Start:
3 september, 2016
Slutar:
4 september, 2016
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , ,

Arrangör

Maserati Club Sweden
E-post:
info@maseraticlub.se
Webbplats:
http://maseraticlub.se

Plats

Söderfors Herrgård
Söderfors Herrgård
Söderfors, 81576 Sverige
+ Google Map
Telefon:
+46 293 314 00
Webbplats:
http://www.soderforsherrgard.se/