Nya klubbtröjor redo att skickas!

Nu har vi fått leverans av de nya klubbtröjorna! Det finns två modeller att välja på. En mörkblå pikétröja i hög kvalité. Tridenten på bröstet och texten ”Maserati”, samt ”Svenska Maseratiklubben” på vänster arm. Det finns gott om olika storlekar i både dam och herrmodell.

Sedan finns det även en vit T-shirt i hög kvalité. På bröstet sitter på vänster sida den klassiska Maseratiloggan. På ryggen texten ”Svenska Maseratiklubben” Även denna tröja finns i många storlekar inkl barn!

Pikétröjan kostar 350:- inkl frakt, T-shirten 175:- inkl frakt. Köper man en av varje kostar det 450:- inkl frakt

Beställning sker till: roland.axelsson@maseraticlub.se Uppge namn, telefonnr, address, storlek, vilken tröja du vill ha och antal.

Betalning sker lättast via swish till 070-555 63 10