Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Karl-Oskarträffen 2015

8 augusti, 2015, 10:00 - 16:00

För andra året i rad är det dags för bil- och fordonsklubbarna i Småland att träffas under Karl-Oskardagarna 2015.

Maseratiklubbens medlem, Nisse Hagmer, har tagit initiativ till att försöka samla så många Maseratisti som möjligt till denna träff, då vi tror att det kan finnas stort intresse för det även i Småland.
Hör av dig till Nisse Hagmer på hagmer@icloud.com eller 073-701 08 00 om du har möjlighet att delta.
Kul om vi kan bli ett antal bilar som visar upp vårt favoritmärke – treudden!

Uppdaterat:
Vi träffas tillsammans med Ferarriklubben kl 9:15 vid Biltema i Växjö.
De som ställer ut förväntas finnas på plats mellan kl 10 och 16, ungefär.

Karl-Oskardagarna är en av Smålands största stadsfester med brett utbud av artister, musik, prova-på-aktiviteter och matupplevelser. Evenemanget är gratis och pågår 6-9 augusti 2015.

karl-oskardagarna2015

Lördag den 8 augusti siktar vi på att höja ribban från förra året och fylla Växjö med fordon av alla dess slag. Alla bil- och fordonsklubbar är välkomna att ställa ut. Plats finns för klubbtält och annat klubbmaterial om man vill ställa upp detta.

En av årets nya aktiviteter är kortare kortegekörning i Växjö för funktionshindrade där vi ger andra möjligheten att ta del av motorhobbyn. Kortegen äger rum kl 14:00. Mer info om uppsamlingsplats kommer.

För att göra det lättare för alla och göra en dag som både besökare och utställare får så mycket som möjligt av så kommer bil-torget vara uppdelad i två pass med förmiddagspass mellan 10:00-14:00 och eftermiddagspass mellan 14:00-18:00. Finns intresse av att ställa ut hela dagen så är det fritt fram!

För alla utställare ingår en fikabiljett. Föranmälan krävs till klubbens träffansvarige eller Karl-Oskardagarnas arrangör
För mer info om Karl-Oskar dagarna, tider och utställare platser kontakta träffansvarige eller Karl-Oskar dagarnas arrangör.

För den som kommer långväga ifrån och som vill njuta lite extra under helgen kan jag rekommendera övernattning på nyöppnade PM Gastro Hotell (restaurang PM i Växjö figurerar flitigt i White Guide och ligger alltid högt i DI:s restaurangguide) http://www.pmrestauranger.se/sv/hotel/  eller Kosta Boda Art Hotel i Kosta http://www.kostabodaarthotel.com/ där man förutom god mat kan beskåda glaskonst i hela hotellet.

Välkomna!

Detaljer

Datum:
8 augusti, 2015
Tid:
10:00 - 16:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,
Webbplats:
http://vaxjocity.se/karl-oskar-dagarna-2015/

Arrangör

Växjö Citysamverkan
Webbplats:
http://vaxjocity.se

Plats

Bäckagatan, Växjö
Bäckagatan
Växjö, Sverige
+ Google Map