Varmt välkomna till Maseratiklubbens julmiddag i Stockholm fredagen den 12 december kl. 18.00 på
CapriDue, Tomtebogatan 27 i Stockholm.
Maten ska förbeställas i samband med anmälan, en förrätt och en huvudrätt, se meny här nedan.
Förrätter
ANTIPASTO
BURRATA
Krämig burrata på en bädd av rucola, cocktailtomater, jungfruolja & färsk basilika.CARPACCIO
Oxfilé skuren i lövtunna skivor som lättgravats i citron, svartpeppar, & extra virgin olivolja. Serveras med rucola & Parmigiano-Reggiano.ANTIPASTO
Italienska charkuterier bestående av tryffelsalami, salame sopressa Veneta, bresaola, prosciutto cotto & 20 månader lagrad parmaskinka. Serveras med soltorkade tomater, oliver & grissini.Varmrätter
PASTA
PACIOTTI
Pastakuddar fyllda med aubergine & scamorza. Serveras med en len tomatsås toppad med riven pecorino.PIEMONTESE
Pasta med oxfilé & champinjoner som sauteras i smör & vitt vin. Serveras med en krämig tryffelsås.PASTA CON SALSICCIA
Pasta med italiensk salsiccia från Toscana, tomatsås, vitlök & schalottenlök. Toppas med en lagrad ricotta salata från Sicilien.CARNE E PESCE
TAGLIATA DI MANZO
Grillad hängmörad entrecôte toppad med rucola, hyvlad Parmigiano-Reggiano & rödvinssås.TONNO ALLA LIVORNESE
Halstrad tonfisk med datterino-tomater, taggiasca-oliver & kapris som sauterats i vitlök & vitt vin. Serveras med smörstekt kulpotatis.
Antalet platser är begränsat, så anmäl er snarast möjligt men senast 5 december.
Obs! Mejla till hansulric.josefsson@gmail.com – ange namn på deltagare och deras
menyval. Ev. barnmeny kan beställas på plats.
Betalningen sker vid respektive bord. Priser finner ni på CapriDues webbplats:
Capri Due – Ristorante & Bakfickan | Ristorante
Hälsningar
Hans & Sirpa