Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Autoropa Racing Days på Knutstorp

13 september, 2014 - 14 september, 2014

Eftersom Maserati fyller 100 år i år, har Autoropa en ambitiös plan: att samla så många Maserati som möjligt på Knutstorp för att förevigas på bild tillsammans på banan! OBS! Gruppfotot kommer tas på lördagen.

För att hjälpa Autoropa uppnå detta mål uppmanar styrelsen i Maseratiklubben alla att sprida detta till alla Maseratisti i vårt avlånga land! Det vore verkligen en bedrift värdig de 100 åren som Maserati funnits och tillverkat extraordinära bilar för vårat stora nöjes skull!

Från Autoropas hemsida:

Välkommen till en av årets härligaste sportbilsupplevelser, Autoropa Racing Days på Ring Knutstorp den 13 och 14 september! I år fyller Autoropa 80 år, vilket vi firar på plats med massor av nyheter och överraskningar som du inte vill missa.

Under två dagar får du som inbjuden bilägare möjlighet att uppleva din egen bil på racebanan eller prova på dina terrängkunskaper på Ring Knutstorps utmanande offroad-bana. Registreringen öppnar inom kort här på hemsidan.

Mellan bankörningspassen kommer Sveriges hårdaste GT-klass Swedish GT att underhålla oss med spektakulär racing. Vi erbjuder även möjlighet till medåkning i Ferraris racebilar och en imponerande samling av unika supersportbilar, både på banan och i depån.

Till alla er som vill komma och njuta av årets Autoropa Racing Days lördag den 13 september från läktarna, vänligen gå in på Ring Knutstorps hemsida www.ringknutstorp.com för information och biljetter.

Vi hoppas få dela vår passion för fantastiska bilar och vi hoppas få träffa dig på Ring Knutstorp för bankörning med tillbehör!

Varmt välkomna till årets sportbilsupplevelse!
Team Autoropa

 

Maseratiägare brukar få speciell inbjudan från Autoropa med information om hur man anmäler sig. Om ni tycker att ni inte har fått det i tid, hör gärna av er till styrelsen via kontaktsidan.

autoropa-racing-days-logo

 

Detaljer

Börjar:
13 september, 2014
Slutar:
14 september, 2014
Webbplats:
http://www.autoropa.se/

Arrangör

Autoropa
Telefon:
+46 40 43 70 00
Webbplats:
http://www.autoropa.se/

Plats

Ring Knutstorp
Ring Knutstorp
Kågeröd, Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://www.ringknutstorp.com/